Home Lifestyle VIDEO: Lady Gaga, videoclip şocant cu scene de viol! Artista denunţă agresiunile...

Sursa Foto: Facebook

Ultimul videoclip al celebrei Lady Gaga şochează întreaga lume! Artista trage un semnal de alarmă împotriva violurilor din campusurile universitare din Statele Unite ale Americii, prezentând scene dramatice.

Clipul este alb-negru şi expune poveştile mai multor persoane agresate sexual. Sunt urmărite petrecerile studenţeşti şi sunt prezentate victimele. Tinere carora li se pun droguri în paharele de băutură, pentru ca mai apoi să fie abuzare sexual.

Melodia se numeşte “Till it happens to you” (n.r.: Până când și se întâmplă și ție) şi a fost compusă de către interpreta americană împreună cu Diane Warren, autoarea documentarului “The Hunting Ground”(‘Terenul de vânătoare’), prezentat în 2015, axat pe violențele sexuale în rândul studenților, fenomen tot mai răspândit, anunţă AGERPRES.

Piesa muzicală urmăreşte şi planul psihologic al victimelor abuzurilor sexuale. Sunt prezentate scene în care tinerele intră în depresie, fiind la un pas de sinucidere, dar sunt ajutate şi trec de la capitorul “I hate me (n.r.: mă urăsc)”, la I love me (n.r.: mă iubesc).

Lady Gaga este puternic implicată în această campanie de ajutorare a victimelor abuzului sexual, ea fiind o astfel de victimă. Înainte de a deveni celebră, Stefani Germanotta (n.r.: numele său real) a fost violată.

Clipul care stârneşte controverse este realizat de către regizoarea americană Catherine Hardwicke, cunoscută pentru filmele precum “Twilight” (‘Amurg’) și ‘Red Riding Hood’ (‘Scufița roșie’).

Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy. Acum, cântăreața pop a decis ca o mare parte a sumelor obținute cu noua ei melodie să fie donate unor asociații care militează pentru apărarea drepturilor victimelor agresiunilor sexuale.

Sursa video: Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE