Home Extern VIDEO: Mafia siciliană din New York intră în război cu ISIS

Mafia siciliană din Statele Unite intră în război cu ISIS. Fiul șefului clanului Gambino, din New York, îi avertizează pe teroriști să stea departe de metropola americană, altfel vor riposta în forță.

Lumea este periculoasă în ziua de astăzi, dar oamenii care locuiesc în cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii ar trebui să se simtă în siguranță. Noi ne asigurăm că prietenii și membrii familiilor noastre sunt protejați de extremiști și teroriști, în special de organizația de psihopați care își spune Statul Islamic, a declarat Gambino într-un interviu pentru NBC News.

Giovani Gambino spune că organizația mafiotă este mult mai bine pregătită decât toate serviciile de securitate, pentru că este în stradă și știe exact cum să se apere.

Ele acționează de multe ori prea târziu și nu au o imagine completă a ceea ce se întâmplă din cauza lipsei de inteligență, a declarat liderul mafiot, citat de rt.com

Giovani Gambino mai spune că jihadiștii se tem de mafia siciliană, explicând că acesta este și motivul pentru care teroriștii nu au atacat Sicilia și nu și-au înființat celule pe insula italiană.

Avertismentul mafioților vine după ce teoriștii ISIS au făcut public un filmuleț în care amenințau că New York-ul este pe lista țintelor vizate de Statul Islamic.

În clipul publicat de teroriștii ISIS sunt prezentați mai mulți luptători care sărbătoresc atacurile de la Paris dar și imagini cu New York-ul, indicând astfel că metropola americană va fi următoarea țintă.

Autorităţile din New York consideră însă că nu există nicio ameninţare credibilă la adresa oraşului și explică faptul că imaginile cu străzile din metropolă sunt vechi, iar filmulețul a fost făcut în grabă.

În războiul împotriva jihadiștilor au intrat și hackerii de la Anonymous, care au anunțat că au spart deja mii de conturi ale teroriștilor de pe rețelele de socializare și zeci de site-uri prin care ISIS își face propagandă și cooptează noi militanți.

Hackerii Anonymous din lumea întreagă vă vor urmări, lepădăturilor care ucideți oameni nevinovați! Să știți că vă vom găsi. Vom lansa operațiunea cea mai importantă realizată vreodată contra voastră, așteptați-vă la numeroase atacuri cibernetice! Războiul a început, fiți pregătiți!, se arată în mesajele celor de la Anonymous, lansate după atacurile din 13 noiembrie de la Paris.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE