Home Politică VIDEO: Marius Crăcea, politicianul care își caută iubită, asaltat de vedete

cracea realitatea tv

Liderul Mișcării Populare din Giurgiu, Bogdan Marius Crăcea, cel care a anunțat într-o conferință de presă că își caută iubită, este asaltat de femei.

Cu patru dintre acestea s-a întâlnit în platourile Realitatea TV, acolo unde a fost invitat la o emisiune. Imediat după ce a ieșit din direct, politicianul giurgiuvean a fost luat cu asalt de Emma Zeicescu, Aneta Sângeorzan, Adriana Mititelu și Ramona Solomon.

Cele patru vedete nu l-au lăsat pe tânărul politician până nu au făcut poze împreună și au vrut să afle adevăratele puncte forte pe care le urmărește la o femeie. Iar, la final, Marius Crăcea a recitat și o strofă dintr-o poezie.

Marius Crăcea, PR pentru Mişcarea Populară

Președintele Mișcării Populare din orașul Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a ajuns foarte cunoscut, poate chiar mai mult decât și-ar fi dorit, după ce a anunțat public într-o conferință de presă că vrea o iubită.

Motivul invocat de politician ar fi faptul că se apropie alegerile locale unde ar vrea să intre în cursa pentru primăria Giurgiu și nu poate să se înscrie în luptă fiind singur.

Însă, giurgiuveanul cu veleități de primar nu caută orice femeie. Un criteriu de departajare ar fi domeniul în care activează viitoare iubită. De preferat ar fi ca aceasta să lucreze în justiție, a anunțat Marius Crăcea.

Anunțul meu pe scurt: Politician giurgiuvean, caut iubită! Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt prima opțiune a partidului trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere.

Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu.

Aș spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiție, dar această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile ar fi să fie atrăgătoare și inteligentă, sună anunțul președintelui MP Giurgiu.

Anunțul a fost pe placul femeilor, dacă e să ne luăm după afirmațiile politicianului care spune că, într-o singură zi, a primit sute de cereri de prietenie pe Facebook.

Însă, a stârnit scântei în organizația județeană a partidului. Președintele de la județ, Ionel Dinu, a anunțat joi că Marius Crăcea este exclus din partid.

Este un caz terifiant. În urma ședinței consiliului filialei județene Giurgiu a Mișcării Populare, domunul Marius Bogdan Crăcea a fost dat afară din partid, a anunțat Ionel Dinu, președintele MP Giurgiu.

Spre seară însă, se pare că a revenit la sentimente mai bune și a anunțat că, dimpotrivă, îl va ajuta pe tânărul politician să își găsească o iubită de care să fie mândru şi chiar îl va propulsa în partid, oferindu-i o funcţie de conducere în filiala judeţeană.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE