Home Lifestyle VIDEO Noua senzație a internetului: Ea e cea mai sexy pescăriță din...

Sursa Foto: Caters News Agency

Darcie Arahill, de 26 de ani, supranumită “pescărița în bikini” face ravagii printre internauții pasionați de pescuit, dar și de femei frumoase. Tânăra are peste 100.000 de admiratori online care i-au căzut în plasă.

Cei mai mulți cred că pescuitul este pentru bărbați de vârstă medie, iar să arăt că și fetele pot face asta îmi oferă o mare satisfacție. Fac totul, de la pregătirea ustensilelor de pescuit, stângerea plaselor și chiar curățarea prăzii, povestește Arahill, într-un interviu acordat agenției Caters News.

Fanii tinerei bronzate urmăresc cu sufletul la gură aventurile pescărești de pe coastele Floridei, pe care Arahil le postează pe rețelele de socializare.

Nu e nimic mai plăcut decât să te lupți cu un pește uriaș. În weekenduri îmi petrec fiecare minut pe barcă. Oamenii sunt șocați când mă văd în costum de baie ținând în mână un ton de aproape doi metri, spune fata amuzată.

Cea mai mare pradă a sa a fost un rechin taur de aproape doi metri și jumătate, povestește tânăra cu mândrie. Momentul a fost filmat, iar imaginile sunt postate pe contul de Youtube al lui Arahill.

A fost o adevărată luptă, dar am învins. I-am dat drumul înapoi în apă, așa cum fac cu toate speciile protejate. Dar de cele mai multe ori pescuim pentru hrană. E o senzație specială să știi că ceea ce pui pe masă este chiar prada ta, spune Arahill.

Atunci când nu pescuiește, Arahill lucrează într-o agenție imobiliară și studiază dreptul la Florida Atlantic University.

Cel mai mare vis al meu este să particip la concursurile de pescuit profesionist. Îmi place la nebunie să petrec timpul pe barcă și dacă aș putea transforma asta într-un job, ar fi cu atât mai bine, concluzionează tânăra.

Mai jos, câteva fotografii cu cele mai interesante capturi ale lui Arahill:

Sursa: New York Post

Sursa: New York Post

Sursa: New York Post

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE