Home Social VIDEO: Nunta virală dintr-un sat din Vaslui. Obiceiul care a amuzat internetul

Sursa Foto: Captură Facebook

O nuntă care a avut loc în Odaia Bursucani, judeţul Vaslui, ar fi putut trece fără mult tam-tam, dacă prietenii mirilor nu ar fi postat pe internet imagini din culisele petrecerii.

Clipurile au fost însă distribuite de mii de ori şi sute de mii de utilizatori au privit amuzaţi scenele de pe uliţa satului, ce par a fi desprinse dintr-un film de comedie.

În primul clip, mireasa a fost… “schimbată”. Mai exact, rochia ei este purtată de o altă persoană care are “onoarea” de a fi aşezată pe un pat din paie şi târâtă prin tot praful, cu o sfoară legată de maşină.

 

Sursa video: CrySs Tyna via Facebook

“Se vede distracţia la maxim, foarte frumos” sau “Sunteţi fenomenali, aşa ceva chiar nu am mai văzut” – au comentat prietenii protagoniştilor din filmuleţ. 
Într-un alt clip, apare şi adevărata mireasă, în aceeaşi “caleaşcă” rurală.  În cea mai fericită zi a vieţii sale, pare a fi luată prin surprindere de gestul prietenilor săi. Rochia albă este acoperită cu o pătură, pentru a nu se murdări rapid de la praful care îi acoperă în aventura lor.
La final, fericiţii miri şi prietenilor lor au realizat şi un groufie.
nunta vaslui

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE