Home Eveniment VIDEO: O femeie este scuipată şi lovită pe o plajă privată din...

Un turist de la malul mării a filmat o scenă şocantă pe o plajă privată din Mamaia. Un bărbat solid, plin de tatuaje şi cu o atitudine sfidătoare alungă pur şi simplu o familie care se oprise pe acea porţiune de plajă, chiar lângă apă.

Bărbatul ce pare a fi unul dintre administratorii sau bodyguarzii firmei care are în grijă plaja umileşte familia care are şi un copil mic, solicitând într-un mod jignitor să plece cât mai repede. La un moment dat femeia se enerveză şi îi aduce şi ea o jignire. În acel moment, bărbatul o scuipă şi o loveşte peste faţă. Soţul femeii nu reuşeşte să intervină. Este vizil pe imagini că omul se simte în inferioritate şi stânjenit de ceea se întâmplă.

Unul dintre apropiaţii bătăuşului intervine, iar acesta se opreşte cu loviturile. Însă, în timp ce familia strângea cearşaful de pe plajă, omul violent le aruncă în bătaia vântului lucrurile, iar oamenii sunt izgoniţi într-un mod înjositor. Niciun turist de pe plajă nu a luat atitudine.

La finalul înregistrării amator, cel care a filmat se aude spunând că aşteaptă poliţia, pentru a prezenta imaginile ca probă. Între timp, acestea au apărut pe internet.

 

Sursa: Youtube.com

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE