Home Extern VIDEO Româncă stabilită în SUA, ucisă de un şofer care a fugit...

româncă

O româncă în vârstă de 70 de ani, stabilită în Statele Unite ale Americii, a fost ucisă în urma unui accident rutier, în East Hollywood.

Gabriela Futsi a fost accidentată duminică de şoferul unei camionete, care apoi a fugit de la locul faptei.

Femeia a fost dusă de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut-o salva.

Când a ajuns la urgenţe, a vorbit cu mine, era vioaie, ştia că sunt acolo. Ceea ce mă bucură e că am apucat să îi spun cât de mult o iubesc, am apucat să o ţin de mână şi să îi ofer sprijinul meu, a declarat Isabelle Futsi, fiica femeii, pentru presa americană.

Isabelle spune că medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva, dar mama sa suferise o hemoragie internă puternică.

Mama mea a fost o femeie puternică, iar cei de la spital spun că a luptat pentru viaţa sa, a povestit Isabelle.

Femeia venise în Statele Unite pe când fiica sa avea doar doi ani. Nu ştia pe nimeni, nici măcar nu vorbea limba engleză, dar a luptat din răsputeri să îşi creeze o nouă viaţă.

Isabelle a lansat o campanie în urma căreia speră să fie găsit şoferul care i-a ucis mama, apoi a fugit. Fata a împânzit zona cu afişe în care îi roagă pe cei care au informaţii să meargă la poliţie:

Indiferent cine eşti şi care a fost motivul tău pentru a fugi, fă acum ceea ce trebuie să faci. Dovedeşte că eşti o fiinţă umană, te rog – este mesajul acesteia către fugar.

Poliţia a anunţat că va analiza camerele de supraveghere din zonă, în speranţa că va da de urma şoferului.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE