Home Social VIDEO: Şapte maşini distruse de un vitezoman, în Capitală. O greşeală stupidă...

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seară, în Capitală, pe şoseaua Olteniţei. Un bărbat care conducea un autoturism marca Opel Tigra, înmatriculat în Italia, a spulberat alte şase maşini. Şapte oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, şoferul Opel-ului conducea cu mare viteză şi a ignorat indicatoarele rutiere.

Conducătorul auto nu a respectat indicatorul “ocolire” a refugiului pentru staţia de tramvai, a pătruns prin interiorul acestuia şi, din cauza vitezei excesive, a lovit o maşină care venea din direcţia Popeşti Leordeni. Din impact, Opel-ul a ricoşat într-un taxi aflat pe acelaşi sens, Piaţa Sudului – şoseaua Vitan, şi a lovit ulterior patru maşini parcate la marginea drumului – au precizat reprezentanţii biroului de presă din Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti, pentru reteauadestiri.ro

Dintre cele 7 victime, cele mai multe au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Şoferul vinovat şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la spital, unde se vor preleva şi probe biologice.

În urma anchetei, conducătorul auto responsabil pentru dezastrul de pe şosea va fi obligat să suporte şi despăgubirile pentru pagubele produse.

Martorii aflaţi la locul accidentului au povestit că este posibil ca, din cauza vitezei, maşina să fi alunecat pe şinele de tramvai. Sunt şi martori care susţin că s-ar fi încercat evitarea unui pieton aflat în refugiul staţiei de transport în comun.

masina distrusa accident carambol soseaua oltenitei

Circulaţia auto a fost blocată zeci de minute pe şoseaua Olteniţei, timp în care poliţiştii criminalişti au făcut măsurători.

accident oltenitei

masina distrusa accident

masini distruse accident oltenitei bucuresti

accident oltenitei bucuresti carambol

masina platforma accident bucuresti

Sursa foto/video: reteauadestiri.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE