Home Social VIDEO: Săracul cerşetor bogat! Cât se câştigă pe stradă

Un caz uluitor vine din Timişoara. Ionuţ, un tânăr de 33 de ani, a fost percheziţionat de Poliţia Locală. Pentru că agenţii s-au săturat să-i tot dea amenzi şi să-l alunge de la cerşit, de data aceasta au şi filmat ce avea tânărul cerşetor bogat în buzunare. Astfel de imagini trebuie să-i descurajeze pe cei care îi oferă bani.

Din căptuşeala pantalonilor, acesta a scos teancuri groase de bani. Bancnotele erau frumos aşezate, cele mai multe fiind cele de 10 lei. Însă, omul străzii avea şi mai multe bancnote de 50 de lei.

Poliţiştii Lociali au numărat 3.617 de lei şi 20 de bani. Agoniseala acestuia a fost confiscată, iar tânărul care apelează la mila publică în mod nejustificat a fost şi amendat.

El este văzut mai ales în zona Pieţei Doina, din Timişoara, dar îşi face veacul şi prin alte locuri. Poliţiştii transmit cetăţenilor să se uite bine la figura acestuia, pentru a-l recunoaşte dacă îl mai văd pe stradă şi, astfel, să nu mai fie înşelaţi oferind bani, crezând că este un caz social.
Nu se ştie cât a reuşit tânărul să strângă până acum din banii oferiţi pe stradă, dar autorităţile cred că acesta în mod sigur o duce bine, poate chiar mult mai bine decât unii dintre cei care îi ofereau bani.

sursa video: youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE