Home Social VIDEO: Scandal în stradă după ce o bătrână a fost hăituită de...

Sursa Foto: Facebook

 

În imaginile devenite virale pe internet, câţiva agenţi de la Poliţia Locală Sector 5 izgonesc de pe spaţiul public o bătrână care vindea flori. Bătrâna nu are autorizaţii pentru comerţ şi, iniţial, intenţionează să se îndrepte spre piaţă. Însă, agenţii de Poliţia Locală îi ordonă să meargă la tramvai, ceea ce şi face. În timp ce femeia în vârstă pleacă spre mijlocul de transport, se aud avertizările agenţilor. Aceştia îi transmit, pe un ton ameninţător, că, dacă o mai văd pe stradă vânzând fără acte, îi vor da o amendă de 50 de milioane (n.r.: lei vechi).

Momentele sunt surprinse în cartierul Rahova, Bucureşti. Cel care înregistrează cu telefonul mobil Alexandru Alexe, un tânăr din Capitală cunoscut de forţele de ordine publică. El este activist în mediu şi a participat la mai multe proteste. A fost chiar implicat în scandalul vandalizării maşinii lui Daniel Barbu, în Centrul Vechi, pe când acesta era ministru al Culturii.

În filmuleţ se observă că agenţii de Poliţie Locală îi interzic că filmeze, în timp ce tânărul încearcă să le smulgă explicaţii pentru comportamentul pe care l-au avut faţă de femeie. Bătrâna a fost alungată de pe stradă, într-un mod, consideră martorii, batjocoritor. În câteva minute, din ce în ce mai mulţi trecători se opresc şi vociferează. Tânărul care i-a înregistrat pe agenţii de poliţie s-a ales cu o amendă, dar a anunţat pe Facebook că o va contesta în instanţă. Până în acest moment, Poliţia Locală Sector 5 nu a oferit explicaţii publice.

sursa video: Alexandru Alexe via Facebook

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE