Home Politică VIDEO: Și-a căutat iubită și a fost dat afară din partid. Povestea...

lider mp giugiu iubita

Președintele Mișcării Populare din orașul Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, își caută iubită. Anunțul a fost făcut public la televizor, într-o conferinţă de presă locală, care a fost preluat de presa din întreaga ţară.

Motivul invocat de politician ar fi faptul că se apropie alegerile locale unde ar vrea să intre în cursa pentru primăria Giurgiu și nu poate să se înscrie în luptă fiind singur.

Însă, giurgiuveanul cu veleități de primar nu caută orice femeie. Un criteriu de departajare ar fi domeniul în care activează viitoare iubită. De preferat ar fi ca aceasta să lucreze în justiție, a anunțat Marius Crăcea.

Anunțul meu pe scurt: Politician giurgiuvean, caut iubită! Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt prima opțiune a partidului trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere.

Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu.

Aș spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiție, dar această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile ar fi să fie atrăgătoare și inteligentă, sună anunțul președintelui MP Giurgiu.

După anunțul că își caută iubită a primit sute de cereri de prietenie pe Facebook

Anunțul lui Crăcea nu a rămas fără efect. După cum spune chiar el, într-o singură noapte a primit peste 200 de cereri de prietenie. De aici se pare că va începe selecția viitoarei iubite.

Am primit într-o singură noapte peste 200 de cereri de prietenie de la fete pe Facebook. O să dau accept tuturor și o să le răspund și mesajelor. Sunt un tip frumușel, dar nu mi s-a întâmplat până acum ca o femeie atrăgătoare să se uite la mine, a declarat Marius Crăcea la Antena 3.

Însă, acum are şi o altă problemă. A fot dat afară din organizația județeană a partidului.

În urma ședinței consiliului filialei județene Giurgiu a Mișcării Populare, domunul Marius Bogdan Crăcea a fost dat afară din partid, a anunțat Ionel Dinu, președintele MP Giurgiu.

Sursa video: Andi Manciu via Facebook

Totuşi, Marius Crăcea spune că nu iese din cursa electorală. Este mai convins ca niciodată că trebuie să candideze la Primăria Giurgiu, de data aceasta, ca independent. În paralel, va face şi o selecţie în rândul femeilor care îl asaltează acum pe reţeaua de socializare.

“Este vorba de iubire şi politică, Eu sunt atent în jurul meu. Iniţial, m-am gândit la media locală, nu la cea naţională. Azi-noapte, am dat accept la o parte dintre cererile de prietenie, voi mai da şi în noaptea aceasta. Va mai dura până când voi putea analiza, nu vreau să am o opinie superficială” , a mai declarat Crăcea la Antena 3.

Fostul lider al Partidului Mişcarea Populară a povestit că o apreciază şi pe Elena Udrea, dar că nu s-a gândit să îi ceară altfel prietenia pentru că “are o experienţă mult mai bogată” ca el.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE