Home Social VIDEO ŞOCANT: O mamă posedată este exorcizată în biserică, după ce a...

Imagini cutremurătoare au fost surprinse într-o biserică din Bacău, unde preoţii au încercat să scoată demonii dintr-o femeie posedată.

Anişoara, o femeie văduvă, mamă a nouă copii, ţipă de disperare, se aud zgomote înfricoşătoare şi are mişcări ca de pe o altă lume. Niciun doctor nu a reuşit să îşi dea seama ce se întâmplă cu ea, iar psihologii au spus că este clinic sănătoasă. Cu toate acestea, femeia nu are linişte şi parcă nu mai este ea, au spus copiii ei care au căutat o casă a Domnului unde să poată fi ajutată.

În Biserica Inspectorarului de Jandarmi din Bacău, preotul militar Iulian Ichim este cunoscut că a desprins taina exorcizării de la preotul Cezar Ioan Negru. A acceptat să îşi dea tot ajutorul pentru a o scăpa pe mamă de această grea povară.

“Am mai avut cazuri de demonizaţi, dar acesta este unul grav. Femeia se târăşte, spune că are ceva care-i umblă prin corp. Nu a vrut să bea aghiazmă, mâna nu poate să o mişte să facă cruce”, a spus preotul Iulian Ichim pentru Adevărul.

Sursa video: ZiaruldeGarda ro via Youtube

O noapte întreagă preoţii i-au citit rugăciuni. Se observă că femeia încearcă la un moment dat să se închine, dar nu poate. Preotul îi rosteşte numele, iar reacţiile ei sunt şi mai virulente.

Conform Adevărul, Anişoara a avut un vis în urmă cu câteva luni, atunci când s-a schimbat complet. Aproape de Naşterea Domnului ar fi avut un vis. Le-a povestit copiilor cum a venit la ea o femeie în negru care a vrut să-i bage un cuţit în inimă. De atunci, simte că se sufocă, că-i umblă ceva prin organe, ca un şarpe, alteori, ca un ghem care o atinge sub coaste, la inimă.

Preoţii cred că Diavolul a pus stăpânire pe ea, iar după zeci de ore de rugăciune au reuşit cu greu să o mai liniştească. Este puţin mai lucidă, au spus aceştia.

Sursa video: ZiaruldeGarda ro via Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE