Home Eveniment VIDEO: Bătaie în maşina de poliţie. Cum reacţionează agenţii când află că...

Sursa Foto: captură Facebook

Imagini prezentate pe Facebook cu agenţi de poliţie care ar lovi un tânăr încătuşat au devenit în scurt timp virale. Pe un drum din Vaslui, mai mulţi tineri opresc maşina ministerului de Interne pentru a atrage atenţia poliţiştilor că au fost filmaţi când îl loveau pe cel pe care l-au reţinut. Scenele de bătaie au fost fost surprinse în trafic ar fi atras atenţia şoferilor.

Poliţist: Deci el este luat de la piaţă, este un drogat.
Martor: Am văzut cum stătea cu picioarele pe el.  De ce îl baţi în halul ăsta? Bă, eşti poliţist? De ce nu îi pui cătuşele, să îl duci la secţie?

Agenţii par vizibili deranjaţi de intervenţia martorilor. Totuşi, susţin că nu l-au lovit pe tânărul din maşină.

sursa video: Ionut Nica via Facebook

Martor: Aici e Psihiatria? Acum unde îl duci?  De ce te întorci acum? De ce îl baţi în halul ăsta? Sărea nesimţitul ăsta cu picioarele pe el! Trebuia să-l duci la poliţie, nu la periferie. Direct la avocată, ne ducem, măi!

Potrivit presei locale, imaginile au fost filmate la ieşirea din oraşul Bârlad. Până la publicarea acestei ştiri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie nu s-a sesizat cu privire la acest caz.

În doar câteva ore, filmuleţul a fost vizualizat de zeci de mii de ori. “Comportament golănesc demn de clanurile mafiote al unor agenţi care pur si simplu stâlcesc în bătaie un puşti în maşina de intervenţie…” – este mesajul care însoţeşte postarea video.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE