Home Eveniment VIDEO Un nou episod “cocalarul român din Londra”: Banii iau credit de...

londra

Eternul personaj “cocalarul român din Londra” a postat pe Facebook un filmuleț în care se laudă cu banii pe care îi are și cu mașina extrem de scumpă pe care o conduce. Și afacerile îi merg foarte bine, pentru că se ocupă cu plasarea de fete, se laudă românul pe Facebook.

Totul este însă doar o ironie la adresa celor care pun astfel de clipuri pe rețelele de socializare.

Bă, fomiștilor care sunteți, care îmi scoateți mie vorbe că nu am bani, că închiriez mașinile. Bă, eu conduc S8, S8… 80.000 de lire. Da?”, este textul scenetei.

Pentru a fi cât mai credibil, românul arată un teanc de hârtii care ar trebui să fie banii câștigați foarte ușor.

“Toți banii așa îi fac. Suntem în șase ianuarie și eu deja fac bani, da? Uitați, aici, bani. Am afaceri, am spălătorii. Așa se fac banii. De ce credeți că stau eu în Londra. Ca să am grijă de afacerile mele. Nu stau că nu am ce mânca acasă în România. 

Eu nu iau împrumut bani de la bani, banii iau credit de la mine. Nu ca voi care munciți cu spatele. Eu muncesc cu capul, se laudă românul pe Facebook.

Tânărul din Londra a regizat și o discuție cu iubita proxenetă

În clipul postat pe internet, urmează o discuție la telefon cu o tânără care se presupune a fi iubita românului. Din discuţie reiese că aceasta se ocupă cu prostituția, fiind în acelaşi timp şi proxentă, pentru că “le manageriază” pe fete. Însă, destinatarul final al banii ar fi chiar cocalarul român din Londra. Personajul care, şi de data aceasta, îşi etala averea.

EL: Da, iubita. Ce faci, iubita?

EA: Ai luat banii?

EL: Da, acuma mă duc acasă.

EA: De ce nu m-ai anunțat și pe mine: Că așteptam telefon.

EL: Ai pus cam puțin luna asta. 5-6.000. Eu pot să trăiesc cu banii aștia?

EA: Nu am avut cum să facem mai mult, dar luna viitoare se rezolvă. 

EL: Păi să va descurcați, că nu o să vin eu acolo, să am grijă de voi. Nu cumva să palmați banii, este discuția dintre tânăr și iubita sa.

În câteva ore, astfel de imagini strâng mii de vizualizări pe reţeaua de socializare, dar şi foarte multe comentarii. Unii dintre internauţi consideră că filmuleţul nu reprezintă o parodie, în timp ce alţii consideră că este o jignire adusă conaţionalilor care au plecat în Occident să muncească cinstit.

Nu este primul clip de acest gen. Anul trecut mai multe clipuri de acest fel au fost postate pe pagina intitulată “Niște nesimțiți” de pe Facebook, în care trei tineri îi ironizau pe cei care chiar își jignesc conaționalii și se laudă cu viața lor opulentă din străinătate.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE