Home Social VIDEO: Vitezomanii inconştienţi ai României. Cu alcool, în viteză, pe un drum...

Câţiva prieteni din judeţul Cluj uimesc din nou internetul cu “reuşita” lor extremă. Într-o zi toridă s-au urcat toţi în aceeaşi maşină şi, pe jumătate goi, au călătorit la 140 de kilometri pe oră, împărţind o sticlă cu vin, ţinându-şi cu greu echilibrul pe portierele autoturismului.

Imaginile au fost înregistrate într-un sat de lângă Dej, scrie someseanul.ro. Chiar tinerii, încântaţi de ceea ce au trăi, au împărtăşit “bucuria” cu cei de pe reţelele de socializare.

Potrivit sursei citate, cei  patru prieteni au fost elevi ai aceluiaşi  liceu din Dej și locuiesc în zona Sânmărghita. Au vârste între 19 și 24 de ani.

Sursa video: someseanul via Youtube

După ce filmuleţul a apărut în presă, aceştia l-au şters de pe contul lor, unde se lăudau cât de bravi au fost şi cum tânăra de la volan a apăsat acceleraţia şi până aproape de 150 de kilometri pe oră. “Hai, să o vedem şi pe ea! Bravo!” – spuneau ei.

captura teribilisti cluj

Pericolul prin care au trecut este cu atât mai mare cu cât, pe acelaşi drum judeţean, în urmă cu câteva zile, doi tineri au murit, iar alţi patru au fost grav răniţi, tot într-un accident rutier.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE