Home Ştirile zilei VIRAL: Polițiști acuzați că au bruscat două tinere. Imagini filmate de una...

Mai mulți polițiști din Râmnicu Vâlcea sunt acuzați că au bruscat două tinere, pe care au încercat să le înghesuie în mașina de serviciu pentru a le duce la secție să le legitimeze. Imaginile, publicate pe internet, au devenit în scurt timp virale.

Unul dintre martori a povestit pentru Antena 3 că polițiștii le-au abordat pe tinere și le-au cerut să se legitimeze. Acestea, la rândul lor, le-au cerut documentele polițiștilor. A urmat un schimb de replici, în urma căruia membrii echipajului s-au enervat și au încercat să le bage cu forța pe cele două fete în mașina de poliție. De cealaltă parte, polițiștii susţin că au fost înjuraţi şi au reacţionat încercând să le legitimeze pe tinere.

Șeful Poliției Municipale Vâlcea a declarat că de vină pentru tot scandalul ar fi cele două tinere.

 “Ştiu despre incident. Mie mi se pare că tinerele erau într-o stare nepotrivită cu situaţia de fapt. Ele au adresat injurii poliţiştilor, în timp ce aceştia se deplasau cu maşina. Poliţiştii le-au cerut să se legitimeze, nu au făcut-o şi au fost conduse la sediu. Şi acolo, femeile au continut să înjure oamenii legii. Mai mult, unul dintre poliţişti a fost muşcat de mână. Ce să vă spun? Aceste tinere s-au comportat într-un fel în care nici bărbaţii nu se comportă. Ele au fost amendate, cf. Legii 61, pentru tulburarea liniştii publice, adresare de injurii şi refuzul de a se legitima”, a declarat şeful Poliţiei Municipale, Florian Marin, pentru voceavalcii.ro.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE