Home Lifestyle YouNow, nebunie pentru tineri

Adolescenţii din întreaga lume sunt înnebuniţi după aplicaţia YouNow. Sunt peste 100 de milioane de descărcări în fiecare lună, scrie presa internaţională.  Fondatorul aplicaţiei spune că peste 70% dintre utilizatori sunt persoane sub vârsta de 24 de ani.
Aplicaţia se poate descărca gratuit de către utilizatorii care au împlinit vârsta de 13 ani. Este o platformă video, livestreming. Cea mai interesantă parte pentru adolescenţi este că pot primi notificări atunci când în reţeaua utilizatorilor de YouNow intră cântăreţi sau actori preferaţi. Pot intra în legătură video cu ei.
De asemenea, pot face înregistrări video cu ei înşişi, pot accesa filmuleţe puse de alţi utilizatori sau pot distrubui propriile lor materiale.
Pentru a distribui înregistrările proprii trebuie să folosit un cont de Facebook, Twitter sau Google+.
Însă, pentru a vedea filmuleţele altora nu e nevoie de accesarea prin intermediul unui cont de socializare.

YouNow, aplicaţia care a dat peste cap America

Aplicaţia face ravagii în special în rândul tinerilor din Statele Unite ale Americii. În România, nu e încă la fel de intens folosită.  YouNow are multe pârghii de fidelizare şi de acaparare a utilizatorului. Există un sistem prin care utilizatorii primesc voturi, astfel ajung la anumite niveluri şi primesc chiar şi monede virtuale. Practic, cu cât petreci mai mult timp online în aplicaţie, cu atât ai mai multe avantaje.

Există însă şi restricţii, mai ales că printre cei mai mulţi dintre utilizatori sunt adolescenţi care nu au împlinit încă vârsta majoratului. Este interzis limbajul violent,  la fel şi scenele cu tente sexuale. De asemenea, în timpul înregistrărilor făcute cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii nu au voie să apară în ipostaze nude. Iar cei care nu au împlinit vârsta de 21 de ani nu au voie să apară în filmuleţe consumând băuturi alcoolice. Însă, regula cea mai importantă este aceea de a nu transmite informaţii despre datele de contact. Utilizatorii nu pot să facă schimb de numere de telefon, de adrese de e-mail sau de adresele de domiciliu, altfel conturile lor sunt suspendate sau chiar şterse.

sursa foto: facebook/YouNow

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE