Home Extern “Zeiţa de la McDonald’s” este virală! Toată lumea se întreabă: Este ea...

Sursa Foto: Nextshark.com

Imaginile cu o tânără prezentată de un blogger drept “zeiţa de la McDonald’s” au ajuns în presa internaţională, iar multă lume se întreabă dacă ea cu adevărat lucrează la fast food-ul din Kaohsiung, Taiwan.

“Este incredibilă” de frumoasă, scriu internauţii care au rermarcat că seamănă cu o păpuşă. Blogger-ul care scrie sub numele de “Rain Dog” a descoperit-o şi a făcut un articol unde a prezentat mai multe fotografii de-ale ei de pe Instagram, unde Wei-han sau Weiwei ori Haitun (‘delfin’ în chineză), cum este numită, este urmărită de aproape 30.o00 de persoane. De altfel, şi pagina ei de Facebook este apreciată de peste 85 de mii de oameni.

Vârsta tinerei nu a fost dezvăluită, dar s-a scris despre ea că lucrează de cinci ani la McDonald’s, în regim part-time. Deşi are multă treabă, găseşte timp şi pentru selfie, iar fotografiile le postează pe reţele de socializare.

Tânără ca o “zeiţă” poartă uneori şi costume tematice. Însă, deseori în filialele din străinătate managerii de la McDonald’s îşi îmbracă angajaţii în haine vesele, altele decât tradiţionalele uniforme.

În imaginile care au devenit virale pe internet ea poartă îmbrăcăminte roz. La un moment dat este fotografiată într-o cămaşă roz, iar în alte instantanee apare îmbrăcată într-o rochiţă roz, cu şorţ alb, cu fundiţe. Desigur, şi tocurile au fost remarcate.

Mulţi internauţi au scris că vor merge să o cunoască, în timp ce alţii au scris că este o manipulare sau o practică de PR, pentru că tânăra este ireal de frumoasă. În sprijinul celei de-a doua idei, au fost lansate mai multe teorii: fie pozele au fost serios modificate, fie tânăra nu există în realitate.

rain dog daily mail

Rain Dog via Daily Mail

rain dog daily mail 3

Rain Dog via Daily Mail

 

nextshark

Nextshark.com

 

nextshark 2

Nextshark.com

 

rain-dog-daily-mail-2

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE