Home Politică Zgonea, anunţ ca-n gară în plenul Parlamentului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a făcut vineri, la începutul şedinţei plenului reunit, un anunţ mai puţin obişnuit, informându-i pe parlamentari că s-au găsit nişte chei de maşină, iar cine le-a pierdut să vină să le ia.

Vreau să fac un anunţ ca la Gară. Cine are un Renault şi şi-a lăsat cheile pe masă, dacă cineva şi-a lăsat cheile pe bancă şi a mers acasă pe jos, vă arătăm că românii care lucrează în Parlament sunt serioşi şi vă aduc înapoi cheile de la maşină. Deci, dacă există vreun parlamentar al cărui Renault a rămas în ultimele săptămâni pe aici, să vină să-şi ia cheia. Nu ştim al cui este, dar … Din informaţiile mele sunt parlamentari care mai au încă Renault şi ăsta e un lucru foarte bun, cred că este un Renault Laguna 2 sau 3. Asta e!, a spus Zgonea, la începutul şedinţei de plen comun în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură.

“Poate seamănă numai cu o cheie şi nu e o cheie”, a fost replica preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, citat de AGERPRES.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE